ANKARA / ÇANKAYA - DSİ İlkokulu

ÖĞRENCİ VE VELİLERİMİZİN DİKKATİNE

Okul çıkış saatimiz 15.00’tir. Sınıflarımızın öğretmenler tarafından boşaltıldıktan sonra okul içerisinde ve okul bahçesinde çocuk kulübüne kalmayan öğrencilerin dışındaki öğrencilerin velileri tarafından 15.05’e kadar alınması gerekmektedir.

Çocuk kulübü çıkış saati 16.40’dır. 16.40’dan itibaren öğrencilerimiz öğretmenleri tarafından okul binasından çıkartılacaktır. 16.45’ten itibaren okulun temizliği ve paspas yapılacağından (iş güvenliği açısından)  öğrenci giriş kapısının kapatılacağı, öğrenci ve velilerimizin tekrar okul binasına dönüp suluk, defter, kitap vb. unuttum ya da tuvaleti kullanacağım diyerek girmemeleri, unutulan malzemelerin ertesi gün alınması. Okul bahçesindeki öğrencilerimizin de velileri tarafından en geç 16.45 te alınması gerekmektedir.

Velilerimizin de okul web sayfasından randevu alarak öğretmenlerimizle görüşmeleri. Bunun dışında okul binasına ve sınıflara izinsiz girmemeleri gerekmektedir.

Öğrenci ve Velilerimizin yukarıdaki kurallara uymada azami dikkat göstermeleri, bunun dışındaki sorumluluğun iş kanunu gereğince tamamen öğrenci ve velilerimizde olduğunun bilinmesi hususunda bilgilerinizi rica ederim.

İsmail BAYAZİT                                                                           Okul Müdürü

2.DÖNEM ZAMAN ÇİZELGESİ

2023-2024 OAB Görev Dağılımı

20.10.2023 CUMA  günü yapılan OAB Olağan Genel Kurul seçimleri sonrası; OAB Yönetim Kurulu üyeleri arasından Kübra ÇINAR OAB Başkanı, Fatma Pınar YORULMAZ OAB Başkan Yardımcısı, Arzu ÇELİK Muhasip, Birgül AKÇİN OAB Sekreteri, Ferda ÖZCAN Üye olarak seçilmiştir.  Ayrıca Denetim Kuruluna Songül BEZCİ  seçilmiştir.

OKUL KIYAFETLERİMİZ

ZAMAN ÇİZELGESİ